slide 1 slide 2 slide 3 slide 4
  • Зөв сонголт Ирээдүйн баталгаа
  • Зөв сонголт Ирээдүйн баталгаа
  • Зөв сонголт Ирээдүйн баталгаа
  • Зөв сонголт Ирээдүйн баталгаа

Виз мэдүүлэхэд тавигдах шаардлага, бүрдүүлэх материал

Тавигдах шаардлага:

  • Канадад байх хугацаанаас хойш наад зах нь зургаан сарын хугацаанд хүчинтэй гадаад паспорттай байх;
  • Гэр бүлийн ямар нэгэн гишүүн Канадад визний зөрчил гаргаагүй байх;
  • Канадад тодорхой, хязгаартай хугацаагаар зорчих төлөвлөгөөтэй байх;
  • Канадад байх хугацааныхаа зардлыг төлөх санхүүгийн баталгаатай байх;
  • Орон байр, өмч хөрөнгө болон эх орондоо буцаж ирэхийг тань батлах нийгэм, эдийн засгийн бусад нягт хэлхээ холбоотой байх;
  • Виз хүсэхэд шаардлагатай материалын болзлыг хангасан байх;
  • IELTS, TOEFL-ын оноотой бол давуу талтай.

Бүрдүүлэх материал - Канад

  1. Гадаад паспорт
  2. Иргэний үнэмлэхний хуулбарууд
  3. Адестат, Бакалаврын дипломын хуулбар - 1% /нотариат/
  4. Цээж зураг /3.5*4.5/ - 4%
  5. Төрсний гэрчилгээ нотариат - 1% 
  6. Цагдаагийн газрын тодорхойлолт - 1%
  7. Хорооны тодорхойлолт -1%
  8. Лавлагаанууд - 1% /төрөл садан, гэрлэсэн эсэх/ 
  9. Ажил цалингийн тодорхойлолт, компаний бичиг баримтууд - 1%
  10. Банкны баталгаа 20,000 - 25,000 USD /6 - 12 cарын дансны хуулга/
  11. Үл хөдлөх хөрөнгийн гэрчилгээ - 1% /нотариат/

Онлайн туслахfb-messenger