slide 1 slide 2 slide 3 slide 4
  • Зөв сонголт Ирээдүйн баталгаа
  • Зөв сонголт Ирээдүйн баталгаа
  • Зөв сонголт Ирээдүйн баталгаа
  • Зөв сонголт Ирээдүйн баталгаа

Виз мэдүүлэхэд тавигдах шаардлага, бүрдүүлэх материал

Тавигдах шаардлага:

  • Америкт байх хугацаанаас хойш наад зах нь зургаан сарын хугацаанд хүчинтэй гадаад паспорттай байх;
  • Гэр бүлийн ямар нэгэн гишүүн Америкт визний зөрчил гаргаагүй байх;
  • Америкт тодорхой, хязгаартай хугацаагаар зорчих төлөвлөгөөтэй байх;
  • Америкт байх хугацааныхаа зардлыг төлөх санхүүгийн баталгаатай байх;
  • Орон байр, өмч хөрөнгө болон эх орондоо буцаж ирэхийг тань батлах нийгэм, эдийн засгийн бусад нягт хэлхээ холбоотой байх;
  • Виз хүсэхэд шаардлагатай материалын болзлыг хангасан байх;
  • IELTS, TOEFL-ын оноотой бол давуу талтай.
  •  Гэр бүлээрээ явах бол гэрлэлтээ батлуулсан  байх;

Бүрдүүлэх материал

  1. Гадаад паспорт
  2. Иргэний үнэмлэх
  3. Адестат, Бакалаврын диплом
  4. Цээж зураг - 5*5 /Файлаар/ 
  5. Төрсний гэрчилгээ
  6. Хорооны тодорхойлолт -1%
  7. Лавлагаанууд - 1%  /төрөл садан, гэрлэсэн эсэх/
  8. Ажил цалингийн тодорхойлолт, компаний бичиг баримтууд- 1%
  9. Банкны баталгаа 25,000 - 30,000 USD 
  10. Үл хөдлөх хөрөнгийн гэрчилгээ


Онлайн туслахfb-messenger